Skrivekursus

Dit liv på skrift

Få skrevet historierne fra dit liv.

Har du gået med en lyst til at få skrevet historierne fra dit liv? På mit skrivekursus vil du få en masse redskaber til at få fortalt din historie, så den bliver spændende og vedkommende. Lær at skrive, så du inddrager dine sanser, lær at bygge en historie op og hør om, hvordan man skriver, så læseren glemmer Netflix.

Du får tips og tricks til at finde din stemme som skrivende, og jeg deler ud af de erfaringer, jeg har gjort mig gennem mine mange år som journalist, forfatter og redaktør.

Det næste kursus forløber over en måned.

Vi begynder søndag den 11. april 2021. Hvis forsamlingsloftet til den tid er hævet, mødes vi fysisk et sted i København. Hvis ikke, vil undervisningen foregå online fra kl. 11-12.30. Herefter vil undervisningen foregå online torsdag den 15. april fra kl. 19.30- 20.30 og igen torsdag den 22. april fra 19.30-20.30. Sidste gang, vi mødes, er St. Bededag – fredag den 30.4. fra kl. 11-12.30. Her håber jeg, at vi kan mødes fysisk. Hvis ikke, ses vi på skærmen.

Prisen for kurset inklusiv sparring, undervisning, undervisningsmateriale og hjælp til redigering er 1800 kr.

Undervisningen vil foregå online via zoom. Meld dig til ved at skrive til mig på mail@lauraengstrom.dk. Herefter vil du få tilsendt en plan for forløbet.

Eller tilmeld dig her: Find billetter

Kom med! Det bliver sjovt!