Skrivekursus

Dit liv på skrift

Få skrevet historierne fra dit liv.

Har du længe gået med en lyst til at få skrevet historierne fra dit liv? På mit skrivekursus vil du få en masse redskaber til at få fortalt din historie, så den bliver spændende og vedkommende. Lær at skrive, så du inddrager dine sanser, lær at bygge en historie op og hør om, hvordan man skriver, så læseren glemmer Netflix.

Du får tips og tricks til at finde din stemme som skrivende, og jeg deler ud af de erfaringer, jeg har gjort mig gennem mine mange år som journalist, forfatter og redaktør.

Kurset forløber over 12 uger. For hver gang skal du skrive en tekst på 500 ord, som jeg giver dig konstruktiv feedback på. Derefter har du 12 tekster fra dit liv, som du kan vælge at få udgivet i bogform. Så har du ikke bare gaven til dine kære. Du får også dit liv på skrift.

Vi begynder den 2. marts 2021. Derefter vil undervisningen foregå hver tirsdag kl. 16. Hver lektion varer en time. Prisen for kurset inklusiv sparring, undervisning og hjælp til redigering er 2800 kr. Prisen er eksklusiv udgivelse.

Undervisningen vil foregå online via zoom. Meld dig til ved at skrive til mig på mail@lauraengstrom.dk. Herefter vil du få tilsendt en plan for forløbet.

Kom med! Det bliver sjovt!