Skriv dit liv

FORTÆL – skriv de vigtige historier fra dit liv

Det næste kursus forløber over otte gange. Du behøver ingen særlige forudsætninger for at deltage. Alle kan lære teknikkerne.

Har du gået med en lyst til at få skrevet historierne fra dit liv? På mit skrivekursus vil du få de rette redskaber til at få fortalt din historie, så den bliver spændende og vedkommende.

Lær at skrive, så du inddrager dine sanser, hør hvordan man bygger en historie op og få mere at vide om, hvordan man skriver, så det fænger og rører.

Du får tips og tricks til at finde din stemme som skrivende, og jeg deler ud af de erfaringer, jeg har gjort mig gennem mine mange år som journalist, forfatter og redaktør.

Du behøver ikke nogen særlige forudsætninger for at deltage. At skrive godt er et håndværk, som alle kan lære. Noget af det, jeg lægger mest vægt på i min undervisning, er mod til at fejle. Ingen er perfekte.

At fortælle historierne fra dit liv vil ikke bare være en gave til dine kære, men først og fremmest til dig selv. Udover at lære teknikkerne vil du højst sandsynligt opdage, hvordan det, du har oplevet, har præget dig. Måske endda på en måde, du ikke har tænkt på før. At skrive sætter spor.

Hver uge skriver vi en ny, kort historie, hvor vi også gennemgår et litterært greb, så du lærer, hvordan en historie skæres til. Jeg læser og giver dig feedback på dine historier og kommer med forslag til, hvordan du kan gøre teksten bedre. Efter kurset vil du have otte tekster fra dit liv, som du kan vælge at udgive selv i bogform.

Her er hvad en af mine kursister har skrevet om kurset:

“Det har været et supergodt skrivekursus, du har sammensat til os.
Det har været så inspirerende og meget lærerigt at få indblik i, hvordan en historie skal bygges op.
Jeg vil fremhæve din engagerede, personlige og pædagogiske stil gennem hele forløbet, hvor du har formået at gøre indlæringen til en leg med ord. Jeg er begyndt at forstå, hvordan jeg skal gøre historien levende og interessant for læseren.
Feedback på afleverede historier med rettelser, kommentarer og ros var bestemt et af højdepunkterne. Endvidere har det været godt at se og høre de andre på holdet, og Zoom har fungeret så godt, synes jeg.
6 ud af 6 stjerner
.”

Og en anden kursist:

“Jeg har aldrig før prøvet noget lignende. Jeg har suget dine temaer til mig, som hver gang har givet mig en indsigt i sprog, miljø, personbeskrivelser, metaforer og rytme. Jeg vil til enhver tid anbefale dit kursus til venner og bekendte.

Kurset foregår online hver torsdag kl. 17. Undervisningen varer en time. Derefter er der 15 minutters spørgetid, så vi slutter kl. 18.15.

Næste kursus begynder torsdag den 28. oktober. Vi mødes de efterfølgende seks torsdage på zoom. Sidste gang bliver søndag den 12.12.2021 kl. 16.30.

Prisen for kurset inklusiv sparring, undervisning, undervisningsmateriale og hjælp til redigering er 2950 kr.

Undervisningen vil foregå online via zoom.

Meld dig til ved at skrive til mig på mail@lauraengstrom.dk.