Om mig

Laura Engstrøm - Journalist og forfatterMit primære stofområde er kultur, især arkitektur, byplanlægning og design.

Derudover har jeg skrevet en del om uddannelse for Gymnasieskolen og en hel del om kunst. Og så har jeg været meget ude at rejse og skrevet reportager fra de steder, jeg har været.  Jeg har skrevet for de fleste danske dagblade og magasiner som Berlingske Tidende, Weekendavisen, Politiken og Euroman og for fagblade som Ingeniøren, Gymnasieskolen og Djøf-bladet. Derudover er jeg redaktør på et kundemagasin for Ole Mathiesen Ure. Se linket til dét magasin under Kundemagasiner.

For et par år siden skrev jeg sideløbende med mit journalistiske arbejde, min første bog, ‘Stemmer af Sølv – mit møde med en magisk virkelighed’. Den udkom på Gyldendal i 2017 og  handler om noget helt, helt andet end, hvad jeg ellers har beskæftiget mig professionelt med, nemlig hvordan man skal forholde sig til overnaturlige oplevelser, hvis man som jeg er et rationelt, logisk tænkende menneske.

Sammenlagt har jeg boet flere år i udlandet. Blandt andet Mexico, Frankrig og USA. Jeg taler og skriver fransk, spansk og engelsk flydende.