Stemmer af sølv

Jeg har altid været dybt skeptisk over for det spirituelle. Ingen skulle fortælle mig, at der var noget andet og mere end, hvad videnskaben kan fortælle os, eksisterer. Men da jeg for nogle år siden stod i mit livs krise,  begyndte jeg at meditere. Det blev startskuddet til et ændret verdensbillede.  ‘Stemmer af Sølv – mit møde med en magisk virkelighed’ handler om, hvordan jeg efter to års meditation kunne se og mærke en anden virkelighed. Historien er også et vildt eventyr til blandt andet Mexico og Egypten. Weekendavisens anmelder skrev, at den er bygget op som en spændingsroman. Det har hun ret i.

Bogen udkom på Gyldendal den 2. maj 2017.

‘Stemmer af Sølv’ er udsolgt fra forlaget, men kan købes hos mig for 100 kr. plus porto. Bestil bogen ved at skrive til mig på mail@laurengstrom.dk

Forlaget og forfatteren understreger, at Anna Lund i bogen er sammensat dels af elementer fra flere personer, dels af fiktive elementer. Det betyder, at Anna Lund-figurens personkarakteristikker, beskrivelser og handlinger ikke kan henføres til nogen bestemt person fra det virkelige liv.

Læs et gratis uddrag her:

jhttp://www.gyldendal.dk/produkter/laura-engstrøm/stemmer-af-sølv-43268/indbundet-9788702214222